Πολιτική Ασφάλειας

Σε μια εποχή γεμάτη προσκλήσεις, η ασφάλεια και η ευημερία τόσο των επισκεπτών όσο και του προσωπικού μας, παραμένει η πρωταρχική μας προτεραιότητα. Άλλωστε, οι διακοπές είναι σύμφυτες έννοιες με την ασφάλεια και την απόλαυση.

Στα πλαίσια αυτά, η ομάδα του Andromeda Residences, ακολουθώντας τις οδηγίες και συστάσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης, της Ελληνικής Αρχής Τροφίμων (ΕΦΕΤ), και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, έχει σχεδιάσει και υλοποιεί ένα καθημερινό σχέδιο υγιεινής και λειτουργίας που καλύπτει την πλήρη εμπειρία των επισκεπτών του, ήδη από την στιγμή της άφιξης στο νησί μας, προκειμένου να αισθανθούν σίγουροι ότι θα έχουν μια εντελώς ξέγνοιαστη και ευχάριστη διαμονή.

Εκπαίδευση και Εσωτερικές Διαδικασίες

Η ομάδα του ξενοδοχείου μας ενημερώνεται συνεχώς σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές και προσαρμόζει τις εσωτερικές διαδικασίες προκειμένου να συμβάλει στη μείωση της εξάπλωσης του COVID-19.

Μάσκες και Φυσική Απόσταση

Διασφαλίζουμε ότι η απαιτούμενη απόσταση των 2 μέτρων διατηρείται πάντα σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, ενώ όλα τα μέλη της ομάδας μας φορούν μάσκα όταν σας εξυπηρετούν.

Βελτιωμένες Πρακτικές Καθαρισμού και Υγιεινή

Όλα τα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι αερίζονται συνεχώς, καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά, με έμφαση στα σημεία τακτικής επαφής (πόρτες και πόμολα, παράθυρα, μπάνιο, διακόπτες φωτισμού, κ.λπ.). Τα καθαριστικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από τον ΕΦΕΤ, έχουν υψηλές αντιμικροβιακές ιδιότητες, και η χρήση τους είναι φιλική προς το περιβάλλον.

Πρωϊνό Γεύμα

Σερβίρουμε το πρωϊνό σας απευθείας στα διαμερίσματά σας. Το ισοθερμικό καλάθι και τα σκεύη σερβιρίσματος είναι κατάλληλα για τρόφιμα και πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας των σχετικών αρχών. Το προσωπικό κουζίνας που προετοιμάζει το πρωϊνό σας είναι εξειδικευμένο και ακολουθεί τους αυστηρούς κανόνες υγιεινής του ΕΦΕΤ και τα πρωτόκολλα λειτουργίας τους Υπουργείου Τουρισμού. Η διαχείριση και ο καθαρισμός όλων των τροφίμων, των εξοπλισμών και χώρων, γίνονται σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες. Τα μέλη της ομάδας εξυπηρέτησης φορούν μάσκες προσώπου και γάντια.

Υπηρεσία Δωματίου

Τα μέλη της ομάδας που εξυπηρετούν την υπηρεσία δωματίου φορούν γάντια μίας χρήσης και μάσκα προσώπου, και δεν εισέρχονται στο δωμάτιο των επισκεπτών.

Σημεία Απολύμανσης Χεριών

Συσκευές με απολυμαντικό χεριών βρίσκονται τοποθετημένες σε συγκεκριμένα σημεία των κοινόχρηστων χώρων για να επιτρέπουν στους επισκέπτες μας να απολυμαίνουν εύκολα τα χέρια τους.

Πρόληψη της Διάδοσης από Επαφές

Ενθαρρύνονται οι ανέπαφες υπηρεσίες, όπως παράδοση κλειδιού δωματίου, παραγγελιοδοσία, πληρωμή, παραστατικά.


Αν έχετε απορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε (ξανά) στο Andromeda Residences.